Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1992. Pod red. M. Zabłockiej. Materiały zebrały: M. Paszkowska i M. Zabłocka - Zabłocka, Maria; Paszkowska, Marzena (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1994)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1992. Pod red. M. Zabłockiej. Materiały zebrały: M. Paszkowska i M. Zabłocka.