P. M. Lisiewicz, W imieniu Polski Podziemnej. Z dziejów wojskowego sądownictwa specjalnego Armii Krajowej, 1988 - Górski, Grzegorz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1989)
Recenzja: Paweł M. Lisiewicz, W imieniu Polski Podziemnej. Z dziejów wojskowego sądownictwa specjalnego Armii Krajowej, Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych, Warszaw