Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1993 - Zabłocka, Maria; Paszkowska, Marzenna; Sobotka, Roman (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1995)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1993 pod redakcją Marii Zabłockiej.