Parlamentaryzm w Polsce we współczesnej historiografii. Praca zbiorowa pod redakcją Juliusza Bardacha przy współudziale Wandy Sudnik. Wydawnictwo Sejmowe, Warszawa 1995, ss. 172. - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1995)
Recenzja: Parlamentaryzm w Polsce we współczesnej historiografii. Praca zbiorowa pod redakcją Juliusza Bardacha przy współudziale Wandy Sudnik. Wydawnictwo Sejmowe, Warszawa 1995, ss. 172.