Tadeusz Srogosz, Problemy sanitarno-zdrowotne w działalności administracji Rzeczypospolitej w okresie stanisławowskim, Łódź 1993, ss. 499. - Krzymkowski, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1995)
Recenzja: Tadeusz Srogosz, Problemy sanitarno-zdrowotne w działalności administracji Rzeczypospolitej w okresie stanisławowskim, Łódź 1993, ss. 499.