Alfred Konieczny, Akcja , Noc i mgła” w okupowanych przez III Rzeszę krajach zachodniej Europy. Geneza — założenia —realizacja, Wrocław 1995, ss. 274. - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1995)
Recenzja: Alfred Konieczny, Akcja , Noc i mgła” w okupowanych przez III Rzeszę krajach zachodniej Europy. Geneza — założenia —realizacja, Wrocław 1995, ss. 274.