Rytų Lietuva. Istorinių bei etnografinių studijų rinkinis, Suredagavo Algirdas M. Budreckis, Studia Lituanica IV, Chicago 1980; ss. 628 - Sobczak, Jacek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1984)
Recenzja: Rytų Lietuva. Istorinių bei etnografinių studijų rinkinis, Suredagavo Algirdas M. Budreckis, Studia Lituanica IV, Chicago 1980; ss. 628.