Kronika - CPH 36(2) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1984)
Konkurs historyczno-prawny im. Michała Sczanicckiego (Stanisław Grodziski) ... 237 Zakład Historii Prawa Niemieckiego w Polsce ... 238 Habilitacja dra Wiesława Kozuba — Ciembroniewicza ... 238 Obrony prac doktorskich (Dariusz Makiłła, Grzegorz Czeszak) ... 238