Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1983 - Izdebski, Hubert; Wąsowicz, Marek; Zabłocka, Maria (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2025)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1983 pod redakcją Huberta Izdebskiego