Bibliografia prac naukowych Profesora Juliusza Bardacha. Część II: lata 1975-1985 - Sudnik, Wanda (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1985)
Bibliografia prac naukowych Profesora Juliusza Bardacha Część II : lata 1975-1985 * * Część pierwszą bibliografii zob. „Czas. Prawno-Hist." t. XXVII 1975 z. 2, s. 1-23.