Dyskusja nad III i IV tomem „Historii państwa i prawa Polski”. Wypowiedzi - Płaza, Stanisław; Rostocki, Władysław; Sobociński, Władysław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2025)
Wypowiedzi: Stanisława Płazy ... 100 Władysława Rostockiego ... 102 Władysława Sobocińskiego ... 105