Bibliografia prac Profesora Bogusława Leśnodorskiego. Cz. II: lata 1974-1985 - Bałtruszajtys, Grażyna (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1986)
Bibliografia prac Profesora Bogusława Leśnodorskiego Cz. II: lata 1974-1985 * * Bibliografia prac z lat 1936-1973 została opublikowana przeze mnie w księdze Wiek XVIII. Polska i świat, Warszawa PWN 1974, s. 9-37 — złożonej Profesorowi w związku z sześćdziesięcioleciem urodzin. Przyjęty tam układ został zachowany w niniejszym zestawieniu.