Władysław Bojarski, Wojciech Dajczak, Andrzej Sokala, Przewodnik do ćwiczeń z prawa rzymskiego, pod red. Władysława Bojarskiego, Toruń 1990 - Krasoń, Magdalena (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2025)
Recenzja: Władysław Bojarski, Wojciech Dajczak, Andrzej Sokala, Przewodnik do ćwiczeń z prawa rzymskiego, pod red. Władysława Bojarskiego, Toruń 1990