Statuta Capituli et Ecclesiae Cathedralis Posnaniensis ex annis 1298-1763. Ed. Władysław Pawelczak. Pontificia Facultas Theologice Posnaniae. Studia et Textus 15, Posnaniae 1995 - Walachowicz, Jerzy (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1998)
Recenzja: Statuta Capituli et Ecclesiae Cathedralis Posnaniensis ex annis 1298-1763, edidit Władysław Pawelczak, Ponitificia Facultas Theologica Posnaniae, Studia et Textus, 15, Posnaniae 1995, p. XXXII, 206.