Miscelanea Historico-Iuridica Bialostocensia. Pod redakcją naukową Piotra Fiedorowicza i Andrzeja Nowakowskiego, Białystok 1995 - Walachowicz, Jerzy (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1998)
Recenzja: Miscelanea Historico - Iuridica Bialostocensia, pod redakcją naukową Piotra Fiedorczyka i Andrzeja Nowakowskiego, Białystok 1995, s. 265.