Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1985 - Izdebski, Hubert; Zabłocka, Maria; Umecka, Iwona; Wąsowicz, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1987)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1985. Pod redakcją Huberta Izdebskiego i Marii Zabłockiej Materiały zebrali: Iwona Umecka, Marek Wąsowicz, Maria Zabłocka