Z. Lenkiewicz, Słownictwo prawno-administracyjne w rosyjskich zabytkach piśmiennictwa kancelaryjnego XVI-XVII w. - Sobczak, Jacek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1987)
Recenzja: Zenon Lenkiewicz, Słownictwo prawno-administracyjne w rosyjskich zabytkach piśmiennictwa kancelaryjnego XVI-XVII w., Polska Akademia Nauk. Komitet Słowianoznawstwa. Monografie Slawistyczne 51, Ossolineum 1986, ss. 122, indeks.