W. Witkowski, Komisja Rządowa Sprawiedliwości w Królestwie Polskim 1815-1876 - Wąsowicz, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1987)
Recenzja: Wojciech Witkowski, Komisja Rządowa Sprawiedliwości w Królestwie Polskim 1815-1876, Rozprawy habilitacyjne Wydziału Prawa i Administracji UMCS XXXIX, Lublin 1986, ss. X I I I + 290.