Stanisław Kutrzeba, Polska Odrodzona 1914 - 1939, przejrzał, uzupełnił i do druku przygotował Stanisław Grodziski - Bardach, Juliusz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1989)
Recenzja: Stanisław Kutrzeba, Polska Odrodzona 1914 - 1939, przejrzał, uzupełnił i do druku przygotował Stanisław Grodziski, Znak, Kraków 1988, ss. 306.