Aktowa knyha żytomyrśkoho miśkoho uriadu kincia XVI st. (1582—1588 rr.) - Płaza, Stanisław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1967)
Recenzja: Aktowa knyha żytomyrśkoho miśkoho uriadu kincia XVI st. (1582—1588 rr.),. Pidhotywaw do wydannia M. K. Bojczuk, Kyjiw 1965, Wydawnictwo „Naukowa Dumka”, ss. 191.