Kronika - CPH 33(2) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1981)
Międzynarodowe kolokwium na temat roli prawników w powstaniu państwa nowożytnego. Tybinga, 23-26 IX 1980 (K.S.Z.) ... 201 Kolokwium habilitacyjne dra Wacława Uruszczaka (Irena Dwornicka) ... 201 Rosyjskie wydanie „Historii państwa i prawa polskiego" ... 202