Csismadia Andor, Amagyar ällam az egyhäzak jogi kap csolatainak kialakulâsa és gyakorlata a Horthy — korszakban - Wisłocki, Jerzy (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1967)
Recenzja: Andor Csismadia, A magyar dllam es az egyhdzak jogi kapcsolatainak kialakuldsa es gyakorlata a Horthy — korszakban. (Rozwój stosunków prawnych i ich realizacja między państwem węgierskim a kościołami w okresie rządów Horthyego). Budapest 1966, Akademiai Kiadó, ss. 442.