Kronika - CPH 33(1) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1981)
Historycy prawa na XV Międzynarodowym Kongresie Nauk Historycznych w Bukareszcie (Hubert Izdebski) ... 257 Problemy metodologii historycznej w prawoznawstwie (Henryk Olszewski) ... 258 Zygmunt Wojciechowski — historyk ustroju i prawa (Henryk Olszewski) ... 259 Z prac nad reedycją Volumina Legum (Stanisław Grodziski) ... 260 Muzeum Sejmu Polskiego (Andrzej Gwiżdż) ... 261 Kolokwium habilitacyjne dra Józefa Ciągwy (Andrzej Abramski) ... 262 Obrona pracy doktorskiej mgr. Tadeusza Maciejewskiego (Augustyn Burkiewicz) ... 263