Polska służba dyplomatyczna XVI—XVIII wieku. Studia pod redakcją Zbigniewa Wójcika - Skubiszewski, Krzysztof (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1968)
Recenzja: Polska służba dyplomatyczna XVI—XVIII wieku. Studia pod redakcją Zbigniewa Wójcika. Instytut Historii Polskiej Akademii Nauk., Państwowe Wydawnictwo Naukowe, Warszawa 1966, ss. 487, 1 nlb.