Kronika - CPH 31(2) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1979)
Posiedzenie naukowe poświęcone twórczości profesora Jakuba Sawickiego (Marek Sędek) ... 267 Sesja z okazji 400-lecia Trybunału Koronnego w Lublinie (Wojciech Witkowski) ... 268 Wiedeńskie sympozjum w 150 rocznicę śmierci Franciszka Zeillera (Lesław Pauli) ... 269 Kolokwium habilitacyjne dra Mieczysława Żołnierczuka (Joanna Kosiorkiewicz) ... 270 Obrony prac doktorskich (Tadeusz Maciejewski, Jan Szwajca) ... 270