H. Izdebski, Rada Administracyjna Królestwa Polskiego w latach 1815-1830 - Grodziski, Stanisław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1978)
Recenzja: Hubert Izdebski, Rada Administracyjna Królestwa Polskiego w latach 1815-1830. Rozprawy Uniwersytetu Warszawskiego nr 124, Warszawa 1978, ss. 193.