J. Wisłосki, Konkordat polski z 1925 r. Zagadnienia polityczno-prawne - Pietrzak, Michał (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1978)
Recenzja: Jerzy Wisłосki, Konkordat polski z 1925 r. Zagadnienia polityczno-prawne. Poznań 1977, Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza, ss. 296.