Martini Rakovskýa Rakov, Opera omnia, Bratislava 1974; Martin Rakоvský, Zobrané spisy, Bratislava 1974 - Ciągwa, Józef (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1978)
Recenzja: Martini Rakovskýa Rakov, Opera omnia, Bratislava 1974; Martin Rakоvský, Zobrané spisy, Bratislava 1974