Právnická vzdelanost’ na Slovensku (1848-1971) - Ciągwa, Józef (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1978)
Recenzja: Právnická vzdelanost' na Slovensku (1848-1971). Acta facultatis iuridicae Universitatis Comenianae. Slovenské pedagogické nakladatel'stvo. Bratislava 1975, ss. 451, 1 nlb.