Lorant Tilkovszky, Južné Slovensko v rokach 1938-1945 - Ciągwa, Józef (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1977)
Recenzja: Lorant Tilkovszky, Južné Slovensko v rokach 1938-1945, Vydavateťstvo Slovenskej akadémie vied, Bratislava 1972, ss. 219.