In memoriam - CPH 25(2)1973 (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1973)
Michal Patkaniowski 1907 - 1972 (Lesław Pauli)...287 Bibliografia prac naukowych Profesora Michała Patkaniowskiego (Lesław Pauli) ...293 Oswald P. Backus (1921 - 1972) (Juliusz Bardach)... 297