Dejiny štátu a práva na území eskoslovenska v období kapitalizmu 1848 - - 1945 - Ciągwa, Józef (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1973)
Recenzja: Dejiny štátu a práva na území Československa v období kapitalizmu 1848- 1945. 1. 1848 - 1918, Bratislava 1971. Vydavatel’stvo Slovenskej Akademie Vied.