Česká Národní Rada. Sněm českého lidu - Kaczmarczyk, Zdzisław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1972)
Recenzja: Česká Národní Rada. Sněm českého lidu. K 25 výročí osvobození uspořádal Prof. dr Václav Vaněček. Praha 1970, wyd. C. N. R.