Materiały do czechosłowackiej bibliografii historycznoprawnej za lata 1966-1970 - Malý, Karel (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1972)
Materiały do czechosłowackiej bibliografii historyczno-prawnej za łata 1966-1970.