In Memoriam - CPH 23(1)1971 (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1971)
Konstanty Grzybowski (1901 - 1970). Próba charakterystyki naukowej (Henryk Olszewski).... 241 Bibliografia ważniejszych prac naukowych Profesora Konstantego Grzybowskiego (Barbara Sobolewska)...256