Lemarignier J. F., La France Médiévale. Institutions et société - Russocki, Stanisław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1971)
Recenzja: J. F. Lemarignier, La France Médiévale: Institutions et société, Armand Colin, Paryż 1970, s. 416. Collection U, série — Histoire Médiévale, pod red. G. Duby.