Bibliografia czechosłowackich prac z dziedziny historii państwa i prawa za lata 1961—1965 - Procházka, Vladimir (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1967)
Bibliografia czechosłowackich prac z dziedziny historii państwa i prawa za lata 1961—1965