Sobol Bogdan, Sejm i sejmiki ziemskie na Mazowszu Książęcym - Górski, Karol (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2026)
Recenzja: Bogdan Sobol, Sejm i sejmiki ziemskie na Mazowszu Książęcym, Towarzystwo Miłośników Historii w Warszawie, Warszawa 1968.