Rassegna degli Archivi di Stato, R. XXVII - Malinowska-Kwiatkowska, Irena (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2026)
Recenzja: Rassegna degli Archivi di Stato, rocznik XXVII, n. 1-3, Rzym 1967, ss. 600 i rocznik XXVIII, n. 1, Rzym 1968.