Ustawodawstwo Księstwa Warszawskiego. Akty normatywne władzy najwyższej, t. I 1807—1808. Opracowali W. M. Bartel, J. Kosim, W. Rostocki, Warszawa 1964 - Hejnosz, Wojciech (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1965)
Recenzja: Ustawodawstwo Księstwa Warszawskiego. Akty normatywne władzy najwyższej, t. I, 1807—1808. Oprac. W. Bartel, J. Kosim, W. Rostocki, Warszawa 1964, Instytut Historii PAN, ss. XXXVI + 2 nlb, 176 + 2 nlb.