Sto sześćdziesiąt cztery dni Polski Lubelskiej, Lublin 1964 - Wąsicki, Jan (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1965)
Recenzja: Sto sześćdziesiąt cztery dni Polski Lubelskiej, Lublin 1964, wyd. UMCS, ss. 198.