Texty ke studiu obecných dějin státu a práva. I-III - Malinowska-Kwiatkowska, Irena (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1976)
Recenzja: Texty ke studiu obecných dějin státu a práva, I. Starověk, Praha 1972 (oprac. Jaromir Kincl), ss. 259; II. Feudálni stát a právo (oprac. J. Cvetler, S. Balik, J. Kincl, Praha 1971, K. Litsch, K. Malý, — pod red. zbiorową S. Balika), ss. 461; III. Kapitalistický stát a právo, Praha 1971 (oprac. S. Balik, K. Litsch. K. Malý), ss. 352.