J. Holák, Beda odsúdeným. Ako sa za feudalizmu súdilo na Slovensku - Ciągwa, Józef (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1976)
Recenzja: Ján Holák, Beda odsúdeným. Ako sa za feudalizmu súdilo na Slovensku, Vydavateľstvo Osveta, Martin 1974.