Kronika - CPH 28(1) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1976)
Posiedzenie Komisji Historyczno-Prawnej Polskiego Towarzystwa Historycznego na temat projektów nowych programów przedmiotów historyczno-prawnych na studiach prawniczych ... 223 [Noty informacyjne] ... 225