Bibliografia prac naukowych Profesora Juliusza Bardacha - Cybulska, Anna; Wąsowicz , Marek; Zakrzewski, Andrzej (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1975)
Bibliografia prac naukowych Profesora Juliusza Bardacha Zestawili: Anna Cybulska, Marek Wąsowicz, Andrzej Zakrzewski