Protocollum visitationis Archidiaconatus Pragensis 1379-1382 - Russocki, Stanisław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1975)
Recenzja: Protocollum visitationis Archidiaconatus Pragensis 1379-1382 per Paulum de Janèwicz archidiaconum Pragensen factae, ed. Ivan Hlaváček et Zdeňka Hlediková, „Academia”, Pragae 1973, ss. 529.