Dejiny štátu a práva na územi Československa v obdobi kapitalizmu - Ciągwa, Józef (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1975)
Recenzja: Dejiny štátu a práva na územi Československa v obdobi kapitalizmu. II. 1918-1945, Bratislava 1973, ss. 781.