Lemiesz Wiktor, Paragraf i zbrodnia - Ryszka, Franciszek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1964)
Recenzja: Wiktor Lemiesz, Paragraf i zbrodnia, Warszawa 1963, „Zachodnia Agencja Prasowa”, str. 221 (redakcja, wstęp i aneks Henryka Migała)