Kamiński Andrzej Józef, Stanowisko Niemiec na pierwszej konferencji haskiej, Poznań 1962 - Czubiński, Antoni (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1963)
Recenzja: Andrzej Józef Kamiński, Stanowisko Niemiec na pierwszej konferencji haskiej (1899), Instytut Zachodni, Poznań 1962