Leśnodorski B., Polscy Jakobini - Grzybowski, Konstanty (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1963)
Recenzja: B. Leśnodorski, Polscy Jakobini. Karta z dziejów insurekcji 1794 roku, Warszawa 1960, Książka i Wiedza